zenesz_logo.png



Az Adam Hall csoport bemutatta új Palmer Monicon XL stúdió monitor vezérlőjét. Mint a Monicon sorozat zászlóshajója, az új vezérlő egyike a márka első átdolgozott, új megjelenésű modelljeinek.

1573473980_1517467_700x.jpg

 

Az új eszközt úgy tervezték, hogy mind otthoni stúdiókba, mind professzionális felhasználásra egyaránt alkalmas legyen. Az ergonomikus konzol kialakítás és strukturált kijelző minden elvárásnak tökéletesen megfelelő intuitív eszközzé teszi a Palmer Monicon XL vezérlőt. A hangforrás és a hangsugárzó kiválasztása kényelmesen, egy gombnyomással elvégezhető.

 

A Palmer Monicon XL aktív monitor vezérlő egy sereg csatlakozási lehetőséget kínál, hogy a professzionális szintű stúdiók kívánalmainak is megfeleljen. Kapunk három pár monitor kimenetet, mindegyikhez saját hangerőszabályzó tartozik a szint kalibrálásához, és egy dedikált teljes sávú összegzett monó kimenetet, amelyhez mélynyomó, vagy monó monitor csatlakoztatható. Bemenetek szempontjából a Palmer stúdió monitor vezérlő két 6,3 mm-es jack  szimmetrikus sztereó bemenetet, egy koaxiális S/PDIF, egy 3,5 mm-es aszimmetrikus sztereó jack, és két RCA AUX bemenetet kínál.

 

 

palmer_monicon_xl_test_700x.jpg

 

 

Kiemelendő a Monicon XL exkluzív korrelációs kivezérlésjelzője, amely mutatja a sztereó bal és jobb csatorna közötti fáziskülönbséget. Ezzel lehetőség nyílik a kevert anyag monó kompatibilitási hibáinak feltárására. A vezérlő testreszabható saját munkamódszer szerint.

 

A tisztán analóg hangáramköröknek köszönhetően a Monicon XL esetében semmiféle késés, vagy jeltorzítást nem tapasztalható. A stúdióban elengedhetetlen további szolgáltatásai révén sokkal több, mint egy egyszerű monitorvezérlő. A két, hangerőszabályzóval és Main/Cue kapcsolóval ellátott fejhallgató kimenet, a Cue/Master szabályzó és a kapcsolható és szabályozható szintű utasító mikrofon mind megtalálható benne, csakúgy, mint a némító és hangerőszabályzóval ellátott halkító gomb, amely azonnal az előre beállított szintre csökkenti a monitor hangerejét.

 

Fontosabb jellemzők:

 

Késésmentes analóg jelút

Testreszabható

L/R kivezérlés jelző +4, +10 és +18 dBu kalibrálási lehetőséggel

Korrelációs kivezérlésjelző a monó kompatibilitás ellenőrzéséhez

Két fejhallgató kimenet hangerőszabályzóval és Main/Cue választó kapcsolóval

Három analóg bemenet, egy S/PDIF bemenet

Három hangsugárzó kimenet hangerőszabályzóval a szint kalibráláshoz

Összegzett monó kimenet mélynyomóhoz, vagy monó monitorhoz

Main és Cue direkt kimenetek

 

 

 

Specifikáció és ár: Elimex Kft.