zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek

Már a nagyobb hírlapárusoknál a Zenész Magazin legfrissebb, 228., októberi száma interjúkkal, zenei hírekkel, tesztekkel, technikai újdonságokkal, lemezajánlóval.

 228 01 650x


Az ősz közeledtével megélénkült gyártók tevékenysége, egyre-másra mutatnak be újdonságokat, melyekről igyekszünk tudósítani. Minthogy az interjúk és  bizonyos tesztek először a nyomtatott újságban jelennek meg, némely szempontból print Zenész Magazin néha „frissebb”, mint a terjedelmi korlátokkal nem rendelkező Zenész online.

Októberi számunkban jelenik meg először az egyre népszerűbb Brains zenekar frontemberével, valamint az LNDA énekesével készült interjúnk. Tesztet közlünk az Ibanez új nagy dobásáról, a rendkívül kedvező áron elérhető Ibanez AZES-31 gitárról, ami az árát meghazudtolva magasabb kategóriákba tartozó gitárok képességeivel és minőségével rendelkezik. Régi ígéretünket váltjuk valóra, amikor tesztet közlünk a Fender ’68 Custom Pro Reverb csöves kombóról, de kipróbáltuk a Taylor egyik kiváló hangú és környezetbarát modelljét a Taylor GT Urban Ash gitárt is.

Természetesen számos további technikai és zenei hír is található az aktuális lapszámban, amit multiknál, aluljárókban, nagyobb közlekedési csomópontoknál található Hírlapker boltokban – pl. INMEDIO, RELAY – lehet megkapni, még mindig 695 forintos áron.

Aki pedig úgy dönt, hogy előfizet az évente 6 alkalommal – minden páros hónap elején – megjelenő pazar kiállítású nyomtatott Zenész Magazinra, az 1-453-1040 telefonszámon Holló Tibor kollégánknál, vagy akár megújult online felületünkön is megteheti. A http://www.zeneszmagazin.hu/ oldalon az Előfizetés menüpont alatt, ami pár nap múlva már aktív lesz.