zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek

Az erdélyi No Sugar lesz a vendég a Zaporozsec idén utolsó fővárosi koncertjén október 30-án az Akvárium Klubban.

 ZAP 700x

 

Ez az első alkalom, hogy a két együttes közösen lép fel, és végre élőben is hallhatjuk Bence és a No Sugar énekesnőjének duettjét, a Petőfi Rádió Top 40-es listavezető slágerét, az Összeér c. dalt. „Nagyon örültünk a felkérésnek, határon túli magyar együttesként nagyszerű lehetőség számunkra, hogy a budapesti közönség elött zenélhetünk; mindezt egy olyan remek csapat meghívottjaként, mint a Zapo – mondja a No Sugar énekese, Lívia.

„A lezárások után nagyon jó érzés volt újra élőben, tömegek elött fellépni. Az ország minden pontján hatalmas szeretettel fogadtak minket a rajongók. Friss hangzást hozott a zenénkbe Werderits Ivett énekesnő, aki ebben az évben minden koncertünkön fellépett velünk. Az eddigi koncerteken csak négy dalban énekelt, de az Akvárium Klubban már az összesben fog vokálozni” – meséli Varga Bence a Zaporozsec énekes-gitárosa. Elmondta, hogy a koncertre látogatók a korábbi kedvencek mellett, két teljesen új dalt is hallhatnak majd, de a címüket nem árulta el.

„Nagy izgalommal készülünk a budapesti bulira, reméljük, hogy itt is hasonlóan jó fogadtatásban lesz részünk, mint a többi helyszínen és ez a fellépés méltó lezárása lesz egy sikeres koncertsorozatnak. Nemsokára megjelenik az új lemezünk, amelyen többek között a Te vagy egyedül, a Nyomodban, a Csak semmiség és a Találj rám című számok szerepelnek majd” – mondja Bence.


https://www.facebook.com/events/761839417851997

www.zapo.hu