zenesz_logo.png



Időről-időre olyan kiegészítőket szoktunk ajánlani, amelyek megkönnyítik a zenész életét színpadon vagy stúdióban, de akár a próbán is. Ezúttal egy egyszerű pedálboardot és egy háromféle változatban kapható tablet tartót ajánlunk figyelmetekbe.

 sku view image.php2 700x


SKB Pedal Board beépített tápegységgel
– (9V/500mA) 8 csatlakozóra szétosztva, hordtáskával, most akciósan.

Aki már próbált akár csak 3-4 effektpedált színpadon sietve összekábelezni, tápfeszültséget biztosítani mindegyik effektnek – mert az elemmel üzemelés nemcsak költséges, de bizonytalan is – az előbb-utóbb keres valamilyen profibb megoldást. Persze az effektek számának növekedésével a procedúra is bonyolultabb, ennek kiküszöbölésére kínálnak megoldást a különféle pedálboardok.

Az 1SKB-PS-8 tápegységgel ellátott pedálboard fröccsöntött, környezetbarát gumival kevert sztirolból készült, ami tartós és merev, ugyanakkor könnyű alaplapot biztosít a gitárosok effektpedáljainak. Az 1SKB-PS-8 nyolc beépített 9 V DC kimenettel, valamint egy külső, összesen 500 mA-es transzformátorral rendelkezik.

A 48,26 x 30,48 cm-es tépőzáras felület nyolc átlagos méretű effektpedál biztonságos elhelyezését teszi lehetővé, de ha csak 6 pedálra van szükségünk, mellettük kényelmesen elfér egy hangerő, vagy expression pedál is. A pedálok tápellátására szolgáló kábelek mellékelve vannak. A pedálboardhoz erős ballisztikus nejlonból készült, külső cipzáras zsebbel és bélelt vállpánttal ellátott szállítótáskát is kapunk.

Tartozékok: tépőzár a pedálok aljára, 8 x 3,5 mm/2,1x5 mm csatlakozóval ellátott tápkábel (negatív pólus középen), 1 x 3,5/3,5 mm csatlakozóval ellátott tápkábel (pozitív pólus középen). 1 x 3,5 mm/9 V elem csatlakozóval ellátott tápkábel (külső adapterrel nem működő vintage pedálok számára). Az SKB Pedal Board ára most akciósan 29 990 Ft.

 

19744 000 55 700x

 

König & Meyer „Biobased” univerzális tablet tartó három változatban

Egyre többen használnak táblagépet színpadon különféle célokra. Otthoni és asztali tablet állványokról volt már szó, most azonban kifejezetten színpadi célokra alkalmas tablet tartókra szeretnénk felhívni a figyelmet. A König & Meyer cég biológiai alapú univerzális tablet állványa nemcsak praktikus, de környezetbarát is, mert az anyag, melyből készítették 50-100% arányban tartalmaz megújuló növényi alapanyagokat. A megújuló alapanyagok segítenek megőrizni a korlátozott mértékben rendelkezésre álló kőolajat és csökkentik a veszélyes CO2 kibocsátást.

km 19744 000 55 f2 rear 700x450

 

Az univerzális tablet tartó praktikus rögzítési megoldásaival minden, körülbelül 10”-16” közötti táblagép biztonsággal rögzíthető. A tartó átfogása 158-280 mm, tokkal együtt 20 mm vastagságú tableteket is képes fogadni. A túlnyúló szorító pofák gumipárnákkal rendelkeznek, biztos tartást garantálnak és a rezgésből származó nemkívánatos zajokat is csökkentik. A készüléken lévő kezelőszervek funkcióját nem korlátozzák. Az állítható filcezett rögzítőelem további biztonságot nyújt a tablet függőleges elhelyezésekor, intenzív használat mellett is megakadályozza a készülék kiesését. A tartó dönthető és forgatható, így minden felhasználó saját igényei szerint állíthatja be. A csukló mozgása a szorítócsavar segítségével a lazától a szorosig állítható. A tablet tartó vízszintes és függőleges helyzetbe állítható és megakadályozható a véletlen elfordulás. A 3/8”-os, vagy 5/8”-os belső menetnek köszönhetően a tartó bármilyen mikrofonállványra vagy más állványra felszerelhető.

Ez a változat az állvány tetejére szerelhető fel, az ára 15 600 Ft.

 

19743 000 55 700x

 

A König & Meyer „Biobased” univerzális tablet tartónak létezik egy olyan változata, amihez nem szükséges külön állvány, hanem pl. a mikrofonállványunk oszlopára is fel tudjuk tenni. Ezt a tablet tartót egy szorító bilinccsel ellátott acél tartókarral egészítették ki, mellyel 30 mm-es átmérőig bármilyen állványra felszerelhetjük. Ennek a változatnak az ára 23 050 Ft.

 19775 300 55 400x

 

A harmadik változata a König & Meyer „Biobased” univerzális tablet tartónak az a modell, melynél egy állítható magasságú állvánnyal kombinálták a tablet tartót. Ez színpadon, stúdióban, otthoni stúdióban is egyaránt jól használható alkalmatosság. Az állvány összecsukható, és ebben az állapotában mindössze 56 cm hosszú. Magassága 600-1450 mm között állítható, ami a tablettaróval együtt 710-1560 mm-es magasságot jelent. Ennek a modellnek az ára 26 940 Ft.

További részletek: https://elimex.hu/