zenesz_logo.png



A D’Addario céget a legtöbben a világelső húrgyártók között tartják számon, azonban számos más termék, kiegészítő is a nevükhöz fűződik, így a D’Addario Auto Lock gitárheveder is.

A D’Addario Auto Lock gitárheveder, amit gyakorlatban is megismerhettünk és kipróbálhattunk, valóban ritka praktikus és kényelmes „viselet”. Egy viszonylag egyszerű és könnyen kezelhető rugós szerkezet található a heveder mindkét végén, amelyet felrakáskor egyetlen mozdulattal bekattintunk, vagyis zárjuk, és ez az Auto Lock megoldás megakadályozza, hogy játék közben a gitárheveder kiakadjon, kikapcsolódjon. A heveder gyakorlatilag a legtöbb hevedertartóval szerelt gitárhoz alkalmas, mi két elektromos és két akusztikus gitárral próbáltuk ki, és mindkettőre könnyedén feltettük. A D’Addario szövött műszálas anyagból készült hevederje rendkívül strapabírónak tűnik és szerintünk a legigényesebb ízlésűek igényeit is kielégíti a széles választék. Az anyag tapintása kellemes, és még a párnázatlan heveder is lényegesebb elegánsabb, vastagabb és kényelmesebb, mint az olcsó műbőrre vart, különböző hímzéssel ellátott társai.

Az Auto Lock zárral ellátott D’Addario gitárhevederek, többféle változatban készülnek, a legtöbb szövött nejlonszálból készült, létezik párnázott és párnázatlan, egyszínű, többszínű, különböző mintás kivitelű és szerintünk érdemes szétnézni a D’Addario oldalán. A D’Addario Auto Lock gitárhevederek a következő színekben készülnek: fekete, metálszürke, sárga, sötétkék, rózsaszín, mohazöld és vörös.

D’ADDARIO NYEREMÉNYJÁTÉK!

Ha te is szeretnél egy D’Addario Auto Lock gitár hevedert kis szerencsével nyerhetsz egyet, ha reszt veszel D’Addario Nyereményjátékunkon. Nem kell mást tenned, mint nyomnod egy like-ot a Zenész Magazin Facebook oldalán az Auto Lock gitár heveder nyereményjáték posztra, és egy kommentben megírnod, hogy milyen gitárhoz használnád az Auto Lock hevedert, ha te nyernéd meg.

A kommentelők között összesen 7 db D’Addario Auto Lock gitár hevedert sorsolunk ki, amit a nyerteseknek postán küldünk el. A játék 10 napig, vagyis szeptember 1-től szeptember 10-én 24:00 óráig tart, a szerencsés nyertesek nevét Facebook oldalunkon fogjuk közzétenni.

 


Fontosabb adatok
Gyártó: D’Addario
Ár: 12 060 Ft
Szélesség: 5 cm
Hosszúság: állítható 76 - 151 cm között
Anyag: puha nejlon szál
Rugós Auto Lock zárral mindkét végén
Kivitel: nem párnázott
Design: Ned Steinberger