zenesz_logo.png



A Cameo Light LED Outdoor Drop B1 és B4 Touring készleteket elsősorban kisebb turnézó zenekaroknak, DJ-éknek és előadóknak ajánljuk, de fix telepítésre is kiválóan alkalmasak.

CLDROPB1SET2_1 550x.jpg

 

 

A német Adam Hall csoporthoz tartozó Cameo Light a legkülönbözőbb csúcstechnológiás színpadi és színházi világítástechnikai eszközök és vezérlők gyártója, de foglalkoznak mikroprocesszor vezérelt színpadi effektek, pl. füst- szél- és ködgép, stroboszkóp, showlézer, mozgófejes LED sugárzók gyártásával is. Ezúttal két Cameo újdonságot szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, melyek inkább kisebb zenekarok, előadók, pár fős formációk, klubok érdeklődését keltheti fel.

 


Cameo Light LED Outdoor Drop B1 Touring készlet

 

A Cameo DROP B1 akkumulátoros kültéri lámpa turné készlet 6 darab DROP® B1 lámpát, töltőkábeleket és egy CLDROPB1PS6 tápegységet tartalmaz, mindezt egy robosztus és turnéálló flightcase-ben.

 

A Cameo DROP B1 15 W-os akkumulátoros RGBWA+UV LED kültéri lámpa (ECO módban) az LG Chemicals tölthető, hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátorának köszönhetően akár 12 óra üzemidőre is képes egy töltéssel. Az akkumulátor vezérlő áramkör megakadályozza a lámpa túltöltését és teljes lemerülését is. A DROP B1 fejlett 16-bites technológiát használ a nagy felbontású színekhez és fényerőszabályzáshoz. A lámpa beépített 2,4 GHz-es W-DMX™ vevővel rendelkezik a kényelmes vezeték nélküli vezérlés érdekében, infra távirányítással is kezelhető, de használhatjuk az OLED kijelzőt is.

 

 

CLDROPB1_8 500x.jpg

 

 

A tartókeretet alulról csavarozták a lámpához, nem pedig a szokásos módon oldalról. Ha eltávolítjuk, a lámpa letisztult, egyszerű külsővel büszkélkedhet. A rögzítési lehetőségek sokoldalúak, akár a kerettel, akár gumilábakon állva. Ha állítva felfelé irányítjuk (a rögzítőkeret nélkül), a beépített csavarral állíthatjuk be a dőlést. Mágneses rögzítést is alkalmazhatunk. Az IP65-ös védelmi osztály a kültéri felhasználást is lehetővé teszi. Az LG Chemicals tölthető lítium-ion akkumulátora megbízható működést garantál.

 

CLDROPB1SET2_9 500x.jpg

 

 

A masszív szállítóláda Németországban készült és a 6 darab DROP® B1 lámpa biztonságos tárolása mellett 2 további tárolórekeszt is kínál a diffúzorok, tápkábelek, távirányító számára. A mellékelt töltő és kábelek segítségével a lámpák a ládába helyezve tölthetők, amelyek így Eco módban akár 12 óra üzemidőre is képesek. A flightcase-t kihúzható húzófüllel és sarokkerekekkel is felszerelték a kényelmes és könnyű mozgathatóság érdekében.


Technikai specifikáció: Elimex

 

 

 

CLDROPB4WHSET2_1 550x.jpg


 

Cameo Light LED Outdoor Drop B4 Touring készlet


A Cameo DROP B4 akkumulátoros kültéri lámpa turné készlet 6 darab DROP® B4 lámpát, töltőkábeleket és egy CLDROPB4PS6 tápegységet tartalmaz, mindezt egy robosztus és turnéálló flightcase-ben.

 

 

CLDROPB4_8 500x.jpg



A 6 darab DROP® B4 akkumulátoros 4 LED-es kültéri lámpák már egyenként 4 x 15 W-osak és egy töltéssel szintén 12 óra üzemidőre képesek. A DROP B4 lámpák is fejlett 16-bites technológiát használnak a nagy felbontású színekhez és fényerőszabályzáshoz. A lámpa beépített 2,4 GHz-es W-DMX™ vevővel rendelkezik a kényelmes vezeték nélküli vezérlés érdekében, infra távirányítással is kezelhető, de használhatjuk az OLED kijelzőt is.

 

 

CLDROPB4WHSET2_6 500x.jpg

 

A nagyobb méretű lámpákhoz nagyobb, szállítóláda dukál, a Németországban készült flightcase 4 darab 100 mm átmérőjű forgótalpas kereket kapott, melyből kettő fékezhető. A habszivacs belső burkolattal ellátott láda 2 további rekesszel is rendelkezik a tartozékok tárolására. A CLDROPB4PS6 tápegységhez a 6 lámpa ládában történő töltéshez alkalmas kábelt is kapunk. Mindkét szetthez 2 szűrőt, 1 rögzítőkeretet és IR távvezérlőt kapunk tartozékként. A készlet – akárcsak a lámpák önmagukban – fekete és fehér színben is megvásárolható.

 

Technikai specifikáció: Elimex

 

 

 

 

További technikai részletek a Cameo hazai forgalmazójának, az Elimexnek az oldalán találhatók. A készletek ára felől is az Elimexnél érdemes érdeklődni, mert az igényelt mennyiség ismeretében egyedi árajánlatot tudnak adni.