zenesz_logo.png



Időről-időre ajánlunk olyan hasznos színpadi kiegészítő „cuccokat” amelyek nélkül vagy nem lehet professzionálisan dolgozni színpadon, vagy nagyon megkönnyítik az életünket.

GCARTM01B_11 600x.jpg

 


Ilyenkor nemcsak a zenészekre gondolunk, hanem technikusokra, hangmérnökökre is. Mostani írásunkban szó lesz egy praktikus, többfunkciós Gravity szállítókocsiról, különféle Klotz kábelekről, és egy csoportkábel/stagebox akcióra is felhívjuk figyelmet.

 

 

 

GCARTM01B_1 700x.jpg

 

Gravity szállító kocsi – többfunkciós, 8 az 1-ben konfiguráció

Hangtechnikusok, DJ-k és roadok: tegyétek le a terhet a vállatokról egy többfunkciós kerekes kocsira! A Gravity Cart váza acélból készült, így megfelelő merevséget biztosít. Két fix és két kormányozható, alacsony gördülési ellenállású, csúszásmentes gumikerék garantálja a jó manőverező képességet. A Gravity Cart megbízható társ az előadás előtt és után egyaránt. A könnyű és kompakt méretűre összehajtható többfunkciós kocsival könnyedén kipakolható a turnébusz, de súlyos berendezésekkel megterhelve is tökéletesen ellátja a feladatát. Hosszában széthúzható váza 150 kg teherbírású, a holmik gyorsan és biztonságosan szállíthatók a színpadhoz. Optimális ergonómiai kialakításának köszönhetően a hátat sem terheli meg.

 

Technikai adatok:

 

Húzófülek anyaga: acél

Szín: fekete

Váz anyaga: acél

Méret kinyitva (hossz./szél./mag.): 670 x 405 x 805 mm

Méret összecsukva (hossz./szél./mag.): 720 x 405 x 195 mm

Terhelhető felület: (560 x 875) x 405 x 805 mm

Toldatok száma: 2

Hosszúság: 670-980 mm

Első kerekek átmérője: 76,2 mm

Hátsó kerekek átmérője: 152,4 mm

Első kerekek anyaga: gumi

Hátsó kerekek anyaga: PU

Max. hossz toldatokkal: 980 mm

Max. terhelhetőség: 150 kg

Tömeg: 11 kg
Ár: 27 995 forint

 

 

Klotz Greyhound kábelek


Szerintem a legtöbb zenész hallott már a Klotz kábelekről, még ha nem is használt ilyen kábelt. A gitár és mikrofon kábeleknél fokozottan igaz, hogy érdemesebb egy kicsit drágábban jobb minőségűt venni, és nem csak a tartósság és a könnyebb kezelhetőség miatt. (Nem annyira merev.) Egy gyengébb minőségű gitárkábel gyönyörűen le tudja vágni a magas frekvenciákat, és ezt csak akkor vesszük észre, ha egyszer egy tisztességes kábellel meghallgatjuk ugyanazt a gitárt, ugyanazzal az erősítővel.

 

 

 

KLOTZ mikrofon 450x.jpg

Klotz Greyhound XLR-JACK kábel


A Greyhound mikrofonkábel, a Klotz kitűnő érték/ár arányú belépőszintű mikrofonkábele. A kifejezetten a Greyhound sorozathoz gyártott egyedi Klotz csatlakozókkal szerelt Greyhound mikrofonkábel, 6 mm átmérőjű, 2 x 0,22 mm2-es belső vezetőjű, különösen hajlékony, és színpadon, próbateremben, stúdióban egyaránt kiválóan teljesít. A kábrl 0,6, 1,5, 3, 6 és 10 méteres hosszban rendelhető. A kábelek egyaránt rendelhetők XLR mama, vagy XLR papa csatlakozóval.

 

Kiváló minőségű rézmag (99,95% -os tisztaságú ETP-réz)

Felépítés: 2 x 0,22 mm2

Árnyékolás: sodrott réz

Köpeny: PVC

Külső átmérő: 6 mm

Csatlakozók: Klotz egyedi XLR3F/XLR3M és JACK3 ezüstözött érintkezőkkel

Hosszúság: 0,6, 1,5, 3, 6 és 10 méter
Árak: Elimex

 

gitĂĄr kĂĄbel 450x.jpg

Klotz Greyhound JACK-JACK kábel 


A Greyhound sztereó kábel, a Klotz kitűnő érték/ár arányú belépőszintű jack-jack kábele. A paraméterei megegyeznek a fenti mikrofonkábelével. Csatlakozók: Klotz egyedi 6,35/JACK3 és 6,35/JACK3 ezüstözött érintkezőkkel, fekete házban.

Árak: Elimex

 

 

 

ro-sb__500x.jpg

Robust stage box akció


Végül hadd hívjuk fel a figyelmet egy akcióra, melynek során november végéig a Robust márkájú stage boxok 25% árkedvezménnyel vásárolhatók meg az Elimexnél. Az RO-SB típusjelű Stage Box sorozat tagjai változatos csatornaszámukkal és kábelhosszukkal sokféle konfigurációt kínálnak számos felhasználási területre, a legkisebb, 8 csatornástól kezdve, egészen a 40 csatornásig (32 oda, 8 vissza). Az alábbiakban a 20 (16/4) csatornás 15 méteres kábellel szerelt RO-SB164K15 Stage Box-ot mutatjuk be

 

 

Robust stage box – 20 (16/4) csatornás, 15 m kábellel

Az extrudált alumínium profil és ABS műanyag kombinációjával készült ház a csatlakozóknak tökéletes védelmet, a felhasználónak kényelmes kezelhetőséget és biztonságos szállítást garantál. A kiváló minőségű, hajlékony csoportkábel egy tömszelencén keresztül fixen kapcsolódik a dobozhoz, másik végén XLR csatlakozóval szerelt legyezőben végződik. A legyező kifejtési pontját fém burkolat, a legyező minden szálát kábelvédő harisnya, a csatlakozókat acél tehermentesítő védi a sérülésektől. A csatornák azonosítását a kábel mindkét végen elhelyezett számozás segíti.

 

Akciós ár: Elimex

További akciós árak: https://elimex.hu/akciok

 

A Gravity és Klotz termékek hazai forgalmazója az Elimex Kft.