zenesz_logo.png



Az új csöves Blackstar Dual Drive és Dual Distortion pedálokról adunk közre egy demó videót, amelyet Hájer Gergő, az Omega Diatribe gitárosa készített el. A videóból megismerhetitek a két effekt legfontosabb hangzásbeli jellemzőit.

 

 

Október 23-án jelent meg írásunk a Blackstar vadonatúj Dept. 10 effektpedál családjáról. Szerencsére a Blackstar európai forgalmazójától, a Sound Service-től elég hamar megérkezett a Dual Drive és a Dual Distortion egy-egy tesztpéldánya. A videóból kiderül, hogy a kétcsatornás, csöves effektek a CabRig hangfalszimulált kimenettel kiegészítve különböző textúrájú torzított gitárhangzások igen széles tárházát nyújtják.

Fontos kiemelni, hogy mindkét effektnél a két csatornára egyidejűleg két teljesen különböző intenzitású és szövetű torzítást állíthatunk be, melyeket felváltva használhatunk. Hangsúlyozzuk, hogy a CabRig kimenetre és a szimmetrikus XLR kimenetre nemcsak a Cab Rig kapcsolóval váltható, gyárilag beállított 3 preset áll rendelkezésünkre, hanem az ingyenes Blackstar Architect szoftverrel számos gitárláda, mikrofonpozíció és tér közül választhatunk.

További részletek: https://blackstaramps.com/dept10/
A Blackstar termékek európai és hazai forgalmazója a Sound Service.
Amennyiben tetszett videónk, ITT feliratkozhatsz a Zenész Magazin YouTube csatornájára.