zenesz_logo.png



A világhírű pickup gyártó Seymour Duncan bemutatta nagy tudású Catalina DynamicChorus pedálját.

 

Catalina-Chorus-Pedal 700.jpg

 

 

A Seymour Duncan cég, akiket elsősorban piacvezető hangszedőikről ismerhetünk, bemutatta Catalina™ Dynamic kórus pedálját. A Catalania pedálban egy egyedi újítást, a Dynamic Expression™ technológiát alkalmazzák, ami lehetővé teszi, hogy az effekt mélységét játékunk intenzitásán keresztül vezéreljük.

 

Vannak gitárosok, akik a hagyományos kórus pedálokat kedvelik, és vannak, akik inkább az egyedi, merészebb megoldásokat preferálják. A Catalina Dynamic Chorus pedált mindkét esetben ajánljuk, analóg jellemzői és teljesen újszerű interaktivitása miatt.

 

A Mix gombbal a „száraz” és az effektezett (nullától +3dB erősítésig) hang arányát tudjuk keverni. A pedálon találunk egy Threshold (küszöbérték) gombot is, amivel bármely játékstílushoz precízen beállíthatjuk a Dynamic Expression érzékenységét. Ezeken kívül Rate, Depth és Delay szabályzás áll rendelkezésünkre, a Tone potival pedig az effektezett hang tónusát változtathatjuk. A kétállású Dynamic kapcsolóval azt is megválaszthatjuk, hogy intenzívebb játék (Hard) vagy finomabb játék (Soft) esetén növelje a kórus mélységét a pedál. A Catalina mono bemenettel és sztereó kimenettel rendelkezik, az effekt True Bypass működésű.

 

Ahogyan a Seymour Duncan összes effekt pedálját, ezt is a cég Kaliforniában lévő Santa Barbara-i üzemében készíti ugyanaz a csapat, amelyik a legendás hangszedőket is gyártja.

 

 

 


A Catalina DynamicChorus javasolt kiskereskedelmi ára 323 EUR és egy 9 voltos elemmel, vagy 9-18 voltos DC adapterrel üzemeltethető.

 

Specifikáció: https://www.seymourduncan.com/pedal/catalina