zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Technika
Megjelent az új Boss RV-6 zengető pedál, a felhasználók nyolcféle különböző zengető fajta közül választhatnak.

 

rv_6_top_gal_350.jpg

 

A legújabb BOSS DSP-nek és megújult algoritmusoknak köszönhetően, az RV-6 pedállal nyolc különféle reverb effekt szólaltatható meg.

 

Az effektek között megtaláljuk a már standardnak számító Room, Hall és Plate zengetőket, vagy vastag lebegő karaktert kölcsönözhetünk a hangnak a Modulate típussal, de akár vintage rugós zengetős hatást is elérhetünk a Spring Reverb segítségével. A Dynamic mód automatikusan állítja be az effekt intenzitását a játék dinamikájának megfelelően, ami lebilincselően tiszta zengető hatást eredményez. A modern gitárosok pedig imádni fogják az új Shimmer és Reverb+Delay módokat.

 

A Boss RV-6 pedállal gyorsan és egyszerűen szólaltathatunk meg csúcsminőségű Reverb hangzásokat. A négy potméter segítségével könnyedén beállíthatjuk a nekünk megfelelő reverb fajtát, valamint hangszínt, zengetés mennyiséget és időt.

 

A Boss mérnökei a választható zengető típusok mindegyikénél rendkívüli részletességgel és gondossággal finomhangolták a paramétereket. Amikor a kiválasztott zengető paramétereit a Time és Tone potikkal állítjuk, egyidejűleg még számos további jellemzőjét is szabályozzuk a hangnak, az ideális megszólalás érdekében. A praktikus „automata” aljzatok jóvoltából az RV-6 bármilyen effektláncba egyszerűen beilleszthető, minthogy támogatja a mono-mono, mono-sztereó és sztereó-sztereó felhasználást is. Amennyiben csak a „B” bemenetre csatlakozunk, a kimeneten kizárólag az effektezett hang jelenik meg, ami jól használható bonyolultabb rendszerek és keverők esetén, ahol párhuzamos effekt láncot alkalmazunk. A pedálon egy további jack aljzatot is elhelyeztek külső expression pedál részére, ezzel az effekt szinteket játék közben, valós időben is szabályozhatjuk.

 

Várható hazai ár: 49 000.- Ft

 

 

 

 

 

 

 

Bővebben: BossUS.com