zenesz_logo.png



A Boss effekt pedálok igen csak komoly reputációval bírnak kiváló hangjuk és megbízhatóságuk okán, és azt is tudja mindenki, hogy szinte elnyűhetetlenek.

 boss-ds1-torture_mod.jpg

 

 

A Boss effekt pedálok igen csak komoly reputációval bírnak kiváló hangjuk és megbízhatóságuk okán, és azt is tudja mindenki, hogy szinte elnyűhetetlenek. Valószínű ez lehet az oka, hogy múlt év április 1-től a Boss ötéves garanciát biztosít pedáljaihoz, ami ékes bizonyítéka gyártó termékeibe vetett bizalmának, tekintve a gyakran nem éppen kényeztető, időnként brutális kezelést, melyben egy turné során a pedálok részesülhetnek. (Akinek nem inge ne vegye magára…)

 

Nos, valójában mennyire tartósak, mit bírnak ki a Boss pedálok? Az angliai Leicesterben található Sheehans Music hangszeráruházban elhatározták, hogy kicsit megdolgoznak egy DS-1 Distortion pedált, és ahogyan a videóban láthatjuk, az ásóval verés és a BMW-vel történő elgázolás is szerepelt a tortúra kínálatában.

 

Bár a videó látványos, mi még sem csak ezért szeretjük a Boss effekteket, hanem könnyű kezelhetőségük, kitűnő hangjuk és elfogadható árfekvésük miatt. Akit érdekel, itt olvashat egy ismertetőt az utóbbi idők egyik legjobban sikerült Boss pedáljáról, a Boss OD-1X overdrive-ról.

 

 

 

 

 

A Boss weboldala