zenesz_logo.png



A Dirty Deed nem üvegbe zárt moszkitó hangján szól, viszont a szomszédok idegesítésére kiválóan alkalmas, bár nem ez volt az elsődleges cél a tervezésekor.

 

maxresdefault_700.jpg

 

 

 

Az amerikai Seymour Duncan elsősorban hangszedőiről ismert, most azonban egy Dirty Deed névre hallgató torzító pedállal jelentkezett a piacon.

 

A Dirty Deed hosszú évek mérnöki munkájának és teszteléseinek az eredménye, mert a gyártó olyan pedált akart készíteni, ami természetes, nem műanyag torzítós soundot produkál és sokoldalú. A rendkívül érzékeny LEVEL, TREBLE, BASS és DRIVE szabályzókkal mindenki a neki tetsző torzított hangot keverheti ki, a klasszikus overdrive soundtól kezdve egészen a hard rock hangzásig. Ebben nagyban segít az aktív, kétsávos EQ (12dB erősítés/vágás).

 

 

 

seymour_duncan_dirty_deed_distortion_front.jpg

 

 

A Dirty Deed pedál MOSFET tranzisztorokat és hagyományos áramköröket használ és úgy tervezték, hogy reprodukálja a felharmonikusokban gazdag csöves erősítők meleg hangját. A Seymour Duncan szerint a pedált úgy lehet használni, mint egy tiszta erősítő 2. csatornáját.

 

A pedál szabvány 9 vagy 18 voltos tápegységgel üzemeltethető. A Dirty Deed analóg, 100%-ban true bypass, és a Seymour Duncan központjában, a kaliforniai Santa Barbarában tervezték és gyártják.

 

A pedál körülbelül három hét múlva kerül az üzletekbe, de az amerikai vásárlók már pár helyen előrendeléseket adhatnak le, az ár: $119.95.

 

 

 

 

Bővebb információ: Seymour Duncan